Allotjament turístic Cal Pubill

Gaudeix d’una estada relaxant a Cal Pubill de Ginestar, a la Ribera d’Ebre, Tarragona

Arrodoneix la vostra activitat d’enoturisme amb una visita a la casa senyorial única d’inicis del segle XX, ubicada en una situació privilegiada al davant de l’església del poble de Ginestar a la Ribera d’Ebre. Relaxeu-vos en un poble tranquil entre les vinyes, camps i boscos, banyat per les aigües tranquil·les del Riu Ebre.

La casa permet allotjar fins a 16 persones. A més de ser un allotjament ideal per passar uns dies relaxats de vacances, Cal Pubill ofereix un entorn i instal·lacions altament acollidores i preparades per a jornades o estades de treball, reunions d’empresa, seminaris, cursos i celebracions privades, tot emmarcat dins d’un servei exclusiu, professional, atent i amb total confidencialitat i discreció.

Destaca la calma del poble i la comarca de la Ribera d’Ebre, dedicada a l’agricultura, especialment fruiters, vinya i oliveres. Els propietaris de la casa poden oferir visites i tastos al seu celler i molí familiar on es produeix el vi i l’oli Suñer, D.O. Tarragona, així com participar de les activitats que proposa la mateixa empresa com el Wine en kayak, enoturisme i els Tallers de cuina.

La ubicació de la casa ens permet arribar a diferents punts d’interès com el Castell de Miravet, Poblats ibèrics de Ginestar i Tivissa, Delta de l’Ebre, cales i platges de l’Atmella i el Perelló, Els Ports de Beseit, Priorat, Port Aventura.

També ens permet realitzar sortides a l’entorn en bicicleta (la Via Verda, camí de l’Aubasta...), baixada en kayak pel Riu Ebre, excursions al riu i a la muntanya, GR per la costa.

Utilitzeu aquest formulari per més informació. Gràcies.

TOP