VINS I OLIS SUÑER, tradició en el conreu de la terra

A Ginestar, Ribera d’Ebre, durant generacions la nostra família s’ha dedicat al conreu de la terra i a obtenir-ne d’ella els millors fruits.

Empresa familiar fundada per Manuel Suñer l’any 1936 amb la producció d’oli d’oliva verge extra al molí de Ginestar, on actualment continuem amb aquesta tasca. Més endavant iniciem la producció de vi a granel de vinyes pròpies i sota la gerència de Fernando Suñer es compren terres i s’amplien les instal·lacions. 

Olis de Catalunya - Celler i molí familiar especialitzat en l’agricultura ecològica – varietats d’oli Arbequina, Empeltre i Fulla de Salze - Oli certificat pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica CCPAE. Enoturisme i allotjament turístic a les Terres de l’Ebre

És l’any 1999 quan Manuel Suñer, tercera generació, decideix emprendre un nou projecte. La reconstrucció de l’ antic celler ubicat a la planta baixa de la casa familiar per tal d’elaborar una producció embotellada, selecta i limitada amb agricultura ecològica. Recentment els seus fills MªAlba, aportant coneixements com a enòloga, i Josep, fent tasques de comercialització i enoturisme, s’incorporen al projecte. Avui en dia continuem amb la producció d’oli i vi a doll i embotellat.

Vins i Olis Suñer – Vins i Olis de Catalunya | Vins amb denominació d’origen DO Tarragona i olis Arbequina - Celler i molí familiar a la Ribera d’Ebre – Productes, enoturisme i allotjament turístic a les Terres de l’Ebre

Manuel Suñer Morató. Viticultor i moliner. Apassionat de la vinya i de l’olivera.

MªAlba Suñer Mas. Enòloga. Innovació i professionalitat per elaborar vins amb un caràcter fresc i elegant.

Josep Suñer Mas. Comercialització, comunicació i enoturisme.

TOP