EL NOSTRE VI, Experiència i joventut

Avui, pare i fills, unim experiència i joventut per oferir-vos un vi elaborat amb tendresa, tenint cura de cada una de les fases del procés, per presentar cada tardor una producció selecta i limitada amb el caràcter propi de la nostra terra.

Els nostres vins de la varietat Merlot provenen de l’Agricultura Ecològica. Certificats pel Consell Català de producció Agrària Ecològica (CCPAE). Organisme que regula els productes de màxima qualitat i respectuos amb el medi ambient.

El Celler Suñer està emparat per la Denominació d’Origen Tarragona. Una denominació amb molta història, de les més antigues de l’Estat i amb una gran diversitat. Aquesta diversitat és la que la fa rica i única. També formem part de l’Associació Cellers Singulars, una agrupació de cellers familars de la D.O Tarragona

Els Cellers Singulars ens caracteritzem per ser joves emprenedors amb voluntat de crear sinèrgies entre nosaltres per donar valor al territori, als cellers i als nostres vins.

Vins i Olis Suñer – Vins catalans amb denominació d’origen DO Tarragona - varietat Merlot provinent de l’Agricultura Ecològica - Certificats pel Consell Català de producció Agrària Ecològica (CCPAE)
Vins catalans amb denominació d’origen DO Tarragona

Seguim la filosofia d’elaborar vins monvarietals els quals permeten descobrir els matisos de la fruita i percebre el caràcter del terroir. Treballem amb les varietats Merlot i Macabeu. 

Vins i Olis Suñer – Vins i Olis de Catalunya | Celler familiar a la Ribera d’Ebre amb Vins amb denominació d’origen DO Tarragona de varietat Merlot provinent de l’Agricultura Ecològica - CCPAE


Vinya de Merlot

3.5 hectàrees de vinyes plantades l'any 1999. Es tracta d'un sòl pedregós en un área de secà. Situat a uns 200 metres sobre el nivell del mar.
Vins i Olis Suñer – Vins i Olis de Catalunya | Celler familiar a la Ribera d’Ebre amb Vins amb denominació d’origen DO Tarragona de varietat Macabeu


Vinya de Macabeu

Les nostres vinyes de vi blanc estan situades a la riba del riu Ebre en un sòl sorrenc i llimós. Aquestes nodreixen el vi Suñer Acàcia i el Macabeu de Ginestar.
TOP