TERMES I CONDICIONS

AVÍS LEGAL

El present domini a Internet és titularitat de AGRÍCOLA SANT VICENÇ, SL amb CIF B43477470 i domicili a C / Sant Antoni, 29. 43748 GINESTAR (TARRAGONA). 

La finalitat de la web és informativa i venda en línia.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres:

 • Per telèfon, al número 977 40 90 39.
 • Per correu electrònic, escrivint a info@vinsiolisuner.com 

CONDICIONS D’ÚS DE LA WEB

Les presents condicions d'ús regulen l'accés a aquesta web per part dels clients de vinsiolisuner.com i altres usuaris d'Internet. Pel sol ús d'aquest web, l'usuari manifesta que accepta sense reserves de les presents condicions d'ús.

vinsiolisuner.com es reserva el dret unilateral de modificar les presents condicions d'accés al web, així com els continguts en ella inclosos.

PREU

Els preus dels nostres productes s'expressen en euros i inclouen l'Impost del Valor Afegit (IVA) corresponent segons el producte.

vinsiolisuner.com es reserva el dret de modificar els seus preus en tot moment, però els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què es registri la comanda.

DISPONIBILITAT

Les nostres ofertes i preus són vàlids mentre s'exposin al lloc web, i sempre en funció de les existències disponibles.

En el cas que el producte no estigui disponible després del processament d'una comanda, s'informarà al comprador per correu electrònic o per telèfon del lliurament de només una part de la seva comanda podent el mateix acceptar o cancel·lar la comanda. En qualsevol cas, el client rebrà la devolució de l'import parcial o complet en un termini màxim de 72 h.

PAGAMENT

El pagament del producte s'efectuarà en línia amb targeta de crèdit VISA, MASTERCARD o mitjançant la plataforma PAYPAL. També es pot efectuar mitjançant transferència bancària o amb la plataforma bizzum.

vinsiolisuner.com farà lliurament de la corresponent factura al client quan aquest ho sol·liciti en emplenar les dades de contractació. Aquesta factura se li lliurarà físicament juntament amb la comanda. El càrrec a la targeta de crèdit es farà en el moment de la compra.

Totes les transaccions de compra es desenvolupen dins d'un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL. Així, vinsiolisuner.com garanteix la confidencialitat de les dades facilitades pel client mitjançant encriptació, evitant la seva comunicació a tercers estranys a la relació jurídica, d'acord amb el que estableix la Llei 15/99 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. De manera aleatori, per reforçar la seguretat i per verificar la fiabilitat de les dades facilitades durant la realització d'una comanda, l'empresa podrà sol·licitar al client dades complementàries (com còpia del DNI o justificant de domicili de menys de tres mesos d'antiguitat) que permetin verificar que la compra ha estat realitzada pel titular de la targeta. El document haurà de ser enviat en un termini de cinc dies hàbils, reservant vinsiolisuner.com el dret a efectuar el reemborsament de la comanda si no rep els documents sol·licitats o si aquests no són vàlids.

Igualment, vinsiolisuner.com es reserva el dret de cancel·lar o rebutjar qualsevol comanda d'un client amb el qual mantingui un litigi respecte al pagament d'una comanda anterior. En el moment en que premi el botó "ACCEPTAR" durant la confirmació de la comanda, el banc verifica la validesa del nombre de la targeta de crèdit i comprova que no estigui bloquejada. vinsiolisuner.com no té en cap cas accés a les seves dades bancàries ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu, haurà de facilitar de nou cada vegada que faci una nova transacció a la nostra pàgina web. D'aquesta manera s'obté una doble protecció contra abusos i fraus.

DESPESES DE TRANSPORT

Actualment només servim a Espanya Peninsular i el preu, amb independència del nombre de productes comprats és de 7,50€ IVA inclòs. En compres superiors a 85€ el transport serà gratuït.

Per lliuraments a altres destinacions, consulti tarifes i terminis d’entrega a través de info@vinsiolisuner.com.

LLIURAMENT

No es realitzaran lliuraments els dissabtes, diumenges i festius.

Tots els lliuraments van adequadament protegits en caixes dissenyades especialment per garantir que el producte arribi en perfectes condicions.

En el termini de 24 a 72 hores per a enviaments a Espanya (peninsular)

Durant els mesos d'agost i desembre aquest termini pot variar.

No obstant això, podrien produir-se retards per raons tals com l’esdeveniment de circumstàncies imprevistes o la zona de lliurament. Si per algun motiu no poguéssim complir amb la data de lliurament, li informarem d’aquesta circumstància, i li donarem l’opció de seguir endavant amb la compra establint una nova data de lliurament o bé anul·lar la comanda amb el reemborsament total del preu pagat.

Els productes s'envien a l'adreça indicada pel client durant la realització de la comanda. Per tal d'optimitzar el lliurament, convidem el comprador a que indiqui una adreça en la qual la comanda pugui ser lliurat laborables de dilluns a divendres de 9:00 a 19.00 hores. Dintre d’aquest horari donem la opció de escollir una franja horària d’entrega que ens haureu de fer saber al fer la comanda a notes de la comanda.

En cas que el transportista intentés lliurar-li el paquet i no hi hagués ningú per rebre-ho, li farà una trucada per tal d’acordar una nova entrega. Si en aquesta segona entrega no hi hagués ningú per rebre'l, la  comanda es porarà al centre de l’empresa de transport i des d’allí es tornaran a ficar en contacte amb el client per organitzar una nova entrega. A partir de llavors, si no hi ha resposta per part del client, la seva comanda romandrà a l'oficina de l'agència de transport durant 10 dies. Desprès d’aquest termini la comanda tornarà al lloc d’origen.

En el moment en què rebi el seu paquet, ha de:

 1. Comprovar la conformitat de la mercaderia rebuda en el moment de la entrega.
 2. Assenyalar qualsevol anomalia en l'albarà de lliurament, fent constar les seves reserves i incloent la seva firma.
 3. Els proveïdors de transport no permeten la devolució de la mercaderia si el client l'obre en la seva presència, però pot revisar la caixa des de l'exterior i si detecta que la caixa està humida o mullada, no accepti la comanda.

El nostre partner ens notificarà la incidència i automàticament enviarem un nou enviament sense cap cost per vostè.

vinsiolisuner.com no assumeix cap responsabilitat per les conseqüències de possibles retards a l'enviament.

NOTA: Les comandes per recollir a la nostra botiga de C/Sant Antoni, 29 de Ginestar estaran disponibles 24 hores després de realitzar la comanda i després de la recepció del pagament mitjançant transferència bancària o bizzum.

CANCEL·LACIONS I DEVOLUCIONS

Les comandes es poden cancel·lar sense cap cost fins al moment en que l'enviament es fa efectiu. Si rebem avís de cancel·lació un cop el paquet ja estigui enviat, es considerarà una devolució. Les devolucions poden fer-se fins a 14 dies naturals a partir de la recepció del producte segons les especificacions que siguen. No es podrà exercir el dret de devolució quan hi hagi indicis que els productes han estat oberts, manipulats o exposats a condicions inadequades.

És obligatori tornar els productes protegits correctament, en el seu embalatge original, en perfecte estat per a la seva venda posterior. No es podrà acceptar cap paquet que no tingui algun dels elements d'identificació del remitent:

 • nom
 • cognoms
 • adreça
 • número de comanda.

La devolució dels productes sol·licitats donarà lloc al reemborsament de la totalitat de les quantitats abonades pel usuari. El cost de transport de la devolució serà assumit pel usuari. Queden excloses d'aquest cas aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte. En aquest cas, vinsiolisuner.com es compromet a canviar el producte defectuós per un altre igual o es reintegrarà l'import.

També es farà càrrec de les despeses de devolució i posterior enviament. Per fer efectiva una devolució poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 977 40 90 39.

L'usuari rebrà un correu electrònic acusant el rebut de la comunicació de devolució. No acceptarem cap canvi o devolució si prèviament no hem rebut cap notificació.

LIMITACIÓ I EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

El contingut d'aquesta web és de caràcter general i té una finalitat i efectes exclusivament informatius. vinsiolisuner.com rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no elaborada per ella o publicada en el seu nom de forma no autoritzada per ella, a l'igual que la responsabilitat que es derivi de la mala utilització per tercers dels continguts.

L'usuari exonera a vinsiolisuner.com de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament del servidor web o d'aplicacions, de les infraestructures de comunicacions, o del programari i maquinari utilitzat per a la navegació.

En el cas d'incloure enllaços a altres pàgines web, declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l'accés i utilització d'aquests enllaços.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

La totalitat d'aquest web es troba protegida per les lleis sobre propietat Intel·lectual i Industrial. Llevat que s'indiqui el contrari, els drets de propietat intel·lectual sobre aquests continguts corresponen en exclusiva a vinsiolisuner.com. L'usuari reconeix que l'ús dels continguts queda estrictament limitat a finalitats personals del propi usuari i que la reproducció, distribució, comunicació o transformació no expressament autoritzada d'aquestes obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual.

Així mateix, l'usuari s'abstindrà d'emprar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del web per remetre publicitat, comunicacions amb fins de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat. També s'abstindrà de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació.

POLÍTICA PER ENLLAÇAR A AQUESTA WEB

Si qualsevol usuari, entitat o pàgina web desitja establir algun tipus d'enllaç amb destinació a aquesta web haurà de sol·licitar autorització prèvia a la realització de l'enllaç i per escrit.

A més, només es permet enllaçar a la pàgina d'inici del web. L'enllaç ha de ser absolut i complet, és a dir, ha de portar a l'usuari a la pròpia direcció abastant completament l'extensió de la pantalla de la pàgina que conté l'enllaç. En cap cas, excepte autorització expressa i per escrit de vinsiolisuner.com, la pàgina que realitzi l'enllaç podrà reproduir de qualsevol manera el web de vinsiolisuner.com, incloure-la com a part del seu web o dins d'un dels seus marcs sobre qualsevol de les pàgines o continguts de la present web.

No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines d'aquesta web o els serveis que s'hi ofereixen.

L'enllaç no contindrà cap marca, nom comercial, rètol d'establiment, denominació, logotip, eslògan o altres signes distintius que pertanyin a vinsiolisuner.com.

Sota cap circumstància vinsiolisuner.com serà responsable dels continguts o serveis posats a disposició al públic en la pàgina web des de la qual es faci l'hiperenllaç ni de les informacions o manifestacions incloses en les mateixes.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La utilització d'aquesta web i dels seus formularis requereix l'acceptació del tractament de les dades de l'usuari d'acord amb nostra política de privacitat, incloent la recopilació de dades d'accés i l'enviament d'informació comercial per via electrònica.

Llegiu detingudament la nostra política de privacitat per conèixer com utilitzem les dades dels usuaris i com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

GALETES/COOKIES

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per a diverses finalitats incloent analítiques i publicitat adaptada als interessos de l'usuari. El mer ús d'aquesta web amb les galetes activades en el navegador implica l'acceptació del seu tractament conforme a la nostra política de cookies.

LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ APLICABLE

L’ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes o contractació de serveis a través d’aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola.

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o guardi relació amb l’ús de la pàgina web o amb aquests contractes serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

Si vostè està contractant com a consumidor, res en la present clàusula afectarà als drets que com tal li reconeix la legislació vigent.

CONDICIONS GENERALS

ACCEPTACIÓ I DISPONIBILITAT

Les presents condicions, regulen la relació jurídica derivada dels processos de compra formalitzats pels usuaris a través de la pàgina web de vinsiolisuner.com. Els usuaris accepten expressament l'adhesió plena i sense reserves a les presents estipulacions, en la versió publicada per vinsiolisuner.com en el moment en què l'usuari contracti el producte en el qual està interessat. Per tant, l'usuari es compromet a llegir atentament les condicions de contractació, cada vegada que procedeixi a la contractació d'algun producte, atès que les mateixes han pogut ser objecte de modificació des de l'última vegada que va accedir.

Mitjançant l'acceptació de les presents Condicions Generals de contractació l'usuari declara:

 1. Que és una persona amb capacitat per contractar més gran de 18 anys.
 2. Que ha llegit i accepta les presents condicions generals de contractació.

L'usuari tindrà accés sempre i en tot cas, amb caràcter previ a l'inici del procediment de compra de productes, a les condicions de contractació, podent ser emmagatzemades i/o reproduïdes en un suport durador. I una vegada, l'usuari contracti un producte, rebrà via correu electrònic, la confirmació dels productes contractats juntament amb les condicions generals que regeixen la relació contractual. Amb la contractació de qualsevol producte, l'usuari accepta expressament que les còpies i confirmacions que exigeix notificar l'article 99.2 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, li siguin notificades via correu electrònic.

NATURALESA DEL CONTRACTE

Mitjançant aquest contracte vinsiolisuner.com, amb domicili social a Ginestar, c/Sant Antoni, 29 i NIF B-43477470) ven al client (qualsevol persona física o jurídica amb la qual vinsiolisuner.com subscrigui qualsevol contracte de compravenda de la seva pàgina web) i aquest compra a vinsiolisuner.com el producte especificat a la factura/albarà/comanda. S'entén per "contracte" l'operació de compravenda que s'instrumenta mitjançant aquest document. S'entén per "producte" la mercaderia objecte de compra.

DRETS I OBLIGACIONS DE LES PARTS

Obligacions vinsiolisuner.com:

vinsiolisuner.com, es compromet a complir amb les següents obligacions contractuals:

Prestar amb les màximes garanties a l'usuari, el servei demanat per aquest acord amb el que disposen les condicions de contractació, sense faltar a la bona fe contractual.

Informar expressament a l'usuari de l'existència d'aquestes condicions amb caràcter previ a l'inici del procediment de contractació.

Informar a l'usuari amb caràcter previ a la contractació i de manera concreta, clara, precisa i inequívoca, de les característiques específiques dels serveis sol·licitats, com ara el preu dels mateixos i els impostos que li siguin d'aplicació.

Posar a disposició de l'usuari un exemplar del text de les condicions generals.

Obligacions de l'usuari:

Per la seva banda, l'usuari es compromet a:

Dur a terme l'íntegre compliment del que estableixen les presents condicions dels serveis facilitats per vinsiolisuner.com, completar els formularis de registre previs a l'inici del procediment de contractació amb informació veraç i actual.

Facilitar, de forma correcta les dades bancàries sol·licitades per vinsiolisuner.com, pagar el preu dels productes adquirits, sense que la presentació d'una reclamació l'eximeixi d'aquesta obligació.

 1. Drets de l'usuari:

Tota la informació proporcionada al client tindrà el caràcter de vinculant per l'oferent en els termes establerts per la legislació vigent.

Tot usuari té dret a que els béns que adquireixi siguin de la categoria i requeriments legals contractats o d'aquella qualitat que guardi proporció directa amb la categoria de l'establiment.

PERÍODE DE VALIDESA DE LES PRESENTS CONDICIONS

El període de validesa de les presents condicions, serà el temps que romanguin publicades a la pàgina web i s'aplicaran als serveis adquirits en el moment en què aquestes condicions estiguessin disponibles.

En tot cas, vinsiolisuner.com es reserva el dret de modificar-les de forma unilateral, sense que això pugui afectar els serveis contractats pels usuaris amb caràcter previ a la modificació, excepte en aquells supòsits en què l'usuari hagués canviat o modificat el servei contractat, en el cas són aplicables les condicions vigents en el moment del canvi i / o modificació.

NUL·LITAT I INEFICÀCIA DE LES CLÀUSULES

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat afectarà només a aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint en tota la resta les condicions.

NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT

L'accés i navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella. vinsiolisuner.com realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.

Aquest lloc web ha estat dissenyat per suportar els navegadors més utilitzats (explorer, chrome, firefox, safari, opera).

vinsiolisuner.com no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que poguessin ocasionar-se als usuaris per la utilització d'altres navegadors o versions diferents dels navegadors pels que ha estat dissenyada la pàgina web. L'accés a aquest lloc web es realitza en un entorn no segur, de manera que la informació es transmet de forma no xifrada.

L'accés a aquest lloc web pot implicar la utilització de cookies. Les cookies són petites quantitats d'informació que s'emmagatzemen en el navegador utilitzat per cada usuari perquè el servidor recordi certa informació que posteriorment únicament el servidor que la va implementar llegirà. Les cookies tenen, generalment, una durada limitada en el temps. Cap cookie d'aquest lloc web permet que pugui contactar-se amb el número de telèfon de l'usuari, la seva adreça de correu electrònic o amb qualsevol altre mitjà de contacte. Cap cookie d'aquest lloc web pot extreure informació del disc dur de l'usuari o robar informació personal. L'única manera, en aquest lloc web, que la informació privada d'un usuari formi part de l'arxiu cookie és que l'usuari doni personalment aquesta informació al servidor. Aquells usuaris que no desitgin rebre cookies o vulguin ser informats de la seva fixació poden configurar el seu navegador a aquest efecte.

vinsiolisuner.com no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a aquest lloc web sigui ininterromput o que estigui lliure d'error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al que pugui accedir-se a través d'aquest lloc web, estigui lliure d'error o causi un dany. En cap cas vinsiolisuner.com serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i l'ús de la pàgina web, incloent-se però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. vinsiolisuner.com no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d'aquest lloc web.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tota la informació continguda en www.vinsiolisuner.com, així com el seu disseny gràfic i els codis utilitzats, estan protegits per drets d'autor i altres drets de protecció recollits en el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual. Aquests drets pertanyen exclusivament a vinsiolisuner.com, o als seus llicenciadors, per tant, queda expressament exclòs qualsevol acte de reproducció, distribució, transformació o comunicació pública, així com qualsevol tipus de cessió, del tot o part del contingut d'aquest lloc, i en general de qualsevol objecte que segons la legislació vigent sigui protegible per les normes de propietat intel·lectual.

Tot el contingut del lloc web i tot el contingut disponible a través dels serveis prestats, incloent dissenys, text, gràfics, imatges, vídeo, informació, aplicacions, programari, música, so i altres arxius, així com la seva selecció i disposició (el "contingut ") són propietat exclusiva de vinsiolisuner.com, o dels seus llicenciats, amb tots els drets reservats. Cap part del" contingut "del lloc web podrà ser modificada, copiada, distribuïda, emmarcada, reproduïda, republicada, descarregada, extreta, mostrada , publicada, transmesa o venuda cap manera o per cap mitjà, totalment o parcialment, sense el previ consentiment per escrit de vinsiolisuner.com. Sempre que l'usuari estigui legitimat per utilitzar la pàgina web, vinsiolisuner.com atorga una llicència limitada per utilitzar i accedir al website i al "contingut" del website i per descarregar legítimament i només per a ús personal i no comercial, el contingut del mateix, sempre que es mantinguin intactes totes les advertències sobre drets d'autor i propietat intel·lectual. No es podrà carregar o republicar "Contingut" del lloc web en cap lloc d'Internet, Intranet o Extranet ni integrar la informació en bases de dades o compilació. Qualsevol altre ús del "Contingut" del lloc web queda estrictament prohibit.

MARQUES REGISTRADES

Totes les marques, logotips i anagrames mostrats en aquest lloc són propietat de vinsiolisuner.com. Queda expressament prohibida la utilització, sense previ consentiment, de qualsevol element de www.vinsiolisuner.com que sigui objecte de protecció d'acord amb la legislació vigent relativa a propietat industrial. Especialment, no es poden utilitzar marques, noms comercials, rètols d'establiments, denominacions, logotips, eslògans o qualsevol tipus de signe distintiu pertanyent a vinsiolisuner.com sense el permís escrit de vinsiolisuner.com.

ACCIONS JUDICIALS

vinsiolisuner.com es reserva la possibilitat d'exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

DRET APLICABLE I JURISDICCIÓ

El present contracte es regirà per la legislació espanyola que serà d'aplicació en el no disposat en aquest contracte en matèria d'interpretació, validesa i execució. Qualsevol controvèrsies derivades de la contractació de productes a través d'aquesta web seran sotmeses als òrgans jurisdiccionals competents determinats per la Llei.

© 2020 Copyright by Agrícola Sant Vicenç SL. Tots els drets reservats.

TOP

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies